Xiaomi ima nekoliko modela mašinica za šišanje koje su namijenjene osobnoj njezi i friziranju. Ovi uređaji su popularni zbog svoje kvalitete, funkcionalnosti i pristupačnih cijena. Evo nekoliko mogućih modela Xiaomi mašinica za šišanje:

Xiaomi Mi Beard Trimmer: Ovo je mašinica za šišanje koja je posebno dizajnirana za njegu brade. Ima različite duljine rezanja kako bi omogućila korisnicima da postignu željeni izgled brade.Xiaomi Mi Electric Hair Clipper: Ova mašinica za šišanje namijenjena je šišanju kose na glavi. Ima različite češljeve ili nastavke za prilagodbu duljine šišanja.Xiaomi ENCHEN Boost Hair Clipper: Ovaj model također je namijenjen šišanju kose na glavi. Ima snažan motor i oštre oštrice za brzo i precizno šišanje.Xiaomi Mijia Electric Hair Clipper: Ova mašinica za šišanje također je opremljena s različitim duljinama rezanja i ima snažan motor za učinkovito šišanje.

Svi ovi modeli vjerojatno nude bežično korištenje, a neki od njih mogu imati i funkciju brzog punjenja. Osim toga, Xiaomi mašinice za šišanje obično imaju ergonomski dizajn za ugodno držanje tijekom korištenja.

Brand

Xiaomi

Garancija

12 mjeseci

Boja

Crna

Brend (marka)

Xiaomi

Xiaomi masinica za sisanje Pro
99,00 KM

44 na zalihi