Inovativna trosmjerna oštrica za ozbiljno čisto brijanje. Dvosmjerna oštrica na rubu reže duže dlake, dok srednja folija uklanja sve preostale strništa. Zaista čisto brijanje, bez napora.Folija koja potpuno prekriva djeluje kao barijera oštrice od kože. Folija prekriva oštricu i hvata dlačice svojim rupicama, eliminirajući bilo kakvu iritaciju kože prilikom brijanja.

Sada možete brijati i šišati dlačice na licu i tijelu pomoću ovog uređaja za njegu sve u jednom. Njega nikada nije bila lakša! Fleksibilna glava trimera je dizajnirana da prati jedinstvene konture vašeg lica i vrata. Plutajuća glava trimera može se rotirati za 40 stupnjeva u oba smjera i fleksibilno će se prilagođavati za precizno brijanje kako bi vam pomogla u oblikovanju linije obraza, vilice, zalisaka i još mnogo toga.

Magnetno punjenje nudi praktično i jednostavno rješenje bez potrebe za kablovima. Sa jednim punim punjenjem, obezbeđuje produženo trajanje baterije do 60 minuta, zadovoljavajući užurbani životni stil.Uključena zidna polica za odlaganje omogućava jednostavno kačenje trimera, održavajući prostor za čišćenje urednim i organizovanim. 3M samoljepljiva podloga*, nije potrebno bušenje ili alat.

Brand

Xiaomi

A (Amper)

1A

Boja

Crna

Brend (marka)

Xiaomi

Vrijeme punjenja

6 sati

Xiaomi UniBlade Trimer
69,00 KM

14 na zalihi