Placanje pouzećem

Plaćanje u BiH se vrši prilikom preuzimanja pošiljke (plaćate kada robu preuzimate od kurira za dostavu). Sve proizvode naručene preko našeg sajta dostavljamo Vam na adresu, te na licu mjesta možete platiti dostavljačima ili kuriru brze pošte. Plaćanje pouzećem je isključivo u gotovini, u konvertibilnim markama. Uz Vašu narudžbu dobijate fisklani račun, garanciju i svu popratnu dokumentaciju kao i prilikom kupovine lično u našim poslovnicama.

Plaćanje na rate sa Mikrofinom

Saradnja sa Mikrofinom je još jedan poslovni poduhvat koji olakšava nabavku malih i velikih kućanski aparata. Obračun cijene je kao da vršite gotovinsko plaćanje.

Uslovi Mikrofin kredita

Minimalna rata kredita: 25,00 KM
Minimalan iznos kredita: 200,00 KM
Maximalan rok otplate: 18 mjeseci

Način otplate: u jednakim mjesečnim anuitetima, uplatom na račun Mikrofina.

Potrebna dokumentacija: Popunjen zahtjev za odobravanje kredita

Banka zadržava pravo da ne odobri zahtev za kreditiranje u skladu sa svojom procjenom koja je bazirana na internim procedurama i poslovnoj politici banke, u zavisnosti od kreditne sposobnosti kupca.

Uslovi za odobravanje kredita:

  • Klijent treba imati dokaz o redovnim mjesečnim primanjima ili da je korisnik prava penzijsko-invalidskog osiguranja (penzioner)
  • Podnosilac ne smije biti mlađi od 18 godina u trenutku podnošenja zahteva za kredit
  • U trenutku dospijeća posljednje rate ne smije imati više od 75 godina

Dodatne informacije za podnošenja zahtjeva potražite u objektima ili poslovnicama Mikrofina.

Povrat i zamjena

U slučaju da Vam ne odgovara naručeni artikal moguća je zamjena (uz besplatnu poštarinu) ili povrat novca (uz Vaše troškove poštarine). Zamjena ili povrat novca su mogući ISKLJUČIVO ukoliko nam u roku 24 h od preuzimanja pošiljke javite da određeni artikal ima grešku.

Zamjenu možete izvršiti za bilo šta iz naše ponude.

  • Povrat novca se vrši putem pošte nakon što mi primimo paket nazad. Rok povrata novca je 1-3 radna dana (kao i za dostavu paketa