Xiaomi predstavlja svoju novu seriju pametnih satova, koja nudi vrhunsku tehnologiju, moderni dizajn i funkcije prilagođene potrebama modernog korisnika.

Svaki sat iz ove serije dolazi s inovativnim značajkama koje omogućavaju korisniku da u potpunosti iskoristi njegov potencijal. Ovi pametni satovi dolaze s veličinom zaslona od 1,43 inča, što omogućuje jasno prikazivanje obavijesti i drugih informacija, sa rezolucijom ekrana od 466 x 466 piksela.

Xiaomi Watch 2 Pro  ima snažnu bateriju od 495 mAh koja omogućuje koristenje baterije do 65 sati bez potrebe za punjenjem, što je izuzetno praktično za osobe koje su stalno u pokretu.

Kada je u pitanju praćenje aktivnosti, Xiaomi Watch 2 Pro  ima brojne senzore koji prate korisnikove korake, otkucaje srca, količinu potrošenih kalorija, kao i kvalitetu sna. Također ima mogućnost praćenja sportskih aktivnosti, poput trčanja, hodanja, plivanja, biciklizma i drugih.

Xiaomi Watch 2 Pro  ima zaštitu zaslona, otpornost na vodu i prašinu, te podržava bežično punjenje. Korisnici također mogu koristiti vlastite preferirane metode otključavanja sata, kao što su PIN koda ili prepoznavanje glasa.

Brand

Xiaomi

Procesor

Qualcomm Snapdragon

Garancija

12 mjeseci

Displej

AMOLED

Baterija (mAh)

495 mAh

Rezolucija (px)

466 x 466

Trajanje baterije

do 65 sati

Velicina display (inch)

1.43"

Xiaomi Watch 2 Pro Silver
560,00 KM

7 na zalihi