Xiaomi Mi portable photo printer dimenzija 12.4 x 8.5 x 2.5 cm. Težina 181g. Puni se preko Micro-USB. Nakon što se napuni moguće je printati 20 slika. Dimenzije isprintanih slika 2 x 3 inča. Može se spojiti preko bluetooth na maksimalno 3 uređaja. Papir se kupuje odvojeno. 

Xiaomi Mi Portable Photo Printer je prijenosni uređaj za ispis fotografija koji omogućuje korisnicima da brzo i jednostavno pretvaraju svoje omiljene fotografije s pametnih telefona ili drugih uređaja u fizičke otiske. Ovaj uređaj je dio Xiaomi-jeve ponude pametnih tiskalica i dizajniran je kako bi korisnicima omogućio praktično dijeljenje uspomena u obliku fotografija.

Evo nekoliko ključnih značajki koje bi mogla imati Xiaomi Mi Portable Photo Printer:

Prijenosna veličina: Ovaj printer je vjerojatno dizajniran za jednostavno nošenje sa sobom, što ga čini idealnim za putovanja, zabave ili bilo koju prigodu kada želite odmah ispisati fotografiju.

Bežična povezivost: Xiaomi Mi Portable Photo Printer vjerojatno podržava bežičnu povezivost, poput Bluetooth-a ili Wi-Fi-ja. To omogućuje korisnicima da ispisuju fotografije s različitih uređaja, kao što su pametni telefoni ili tableti, bez potrebe za žicama.

Kompatibilnost s aplikacijom: Uz ovaj printer, vjerojatno dolazi i aplikacija koja olakšava uređivanje fotografija prije ispisivanja. Aplikacija može sadržavati različite filtare, okvire i druge efekte kako bi korisnici mogli prilagoditi svoje fotografije prije ispisa.

Baterija (mAh)

500mAh

Rezolucija (px)

313 x 400dpi (slike)

Brand

Xiaomi

Xiaomi Mi portable photo printer
150,00 KM

15 na zalihi