Proizvod je izrađen elegantnog i minimalističkog dizajna i izrađen od ekološkog i sigurnog materijala. Snažan magnetni motor i ultra veliki okretni moment. Xiaomi električni odvijač koristi snažan magnetni motor s okretnim momentom do 5 Nm. Snaga motora i potpuno metalni mjenjač čine ugradnju svjetiljki, kućnog namještaja, elektronike i drugih predmeta jednostavnom i trenutnom.
Punjivi Xiaomi električni odvijač dolazi s baterijom od 2000 mAh za ekstra dug život. Podržava do 180 zavrtanja s jednim punim punjenjem. Uređaj se može puniti jednostavnim USB-C priključkom za punjenje.
Dizajn kućišta baterije je izoliran, vatrootporan i uklonjiv.
12 visokokvalitetnih S2 čeličnih vrhova čvrsti su, izdržljivi i iznimno precizni. Dodatna produžna šipka od 60 mm može biti korisna na uskim ili teško dostupnim mjestima, savršena je za većinu kućnih potreba.
Inovativni brojčanik u tri smjene olakšava korištenje odvijača jednom rukom i omogućuje vam rad s većom preciznošću. Tri LED diode tvore automatsku kružnu svjetlosnu traku. Samo pritisnite gumb za pokretanje kako biste uključili LED diode za prikladnu upotrebu u slabo osvijetljenim okruženjima.

Brand

Xiaomi

Garancija

12 mjeseci

Boja

Crna

Brend (marka)

Xiaomi

Xiaomi Mi accu sarafciger
79,00 KM

1 na zalihi