Redmi Buds 4 su bežične slušalice koje su predstavljene kao jedan od najnovijih dodataka Redmi-jevom asortimanu proizvoda. Redmi je poznata marka koja pruža pristupačne i visokokvalitetne uređaje, a Redmi Buds 4 su tu da zadovolje potrebe ljubitelja glazbe i korisnika koji su u pokretu.

Jedna od glavnih karakteristika Redmi Buds 4 je njihova bežična povezivost. Ove slušalice koriste Bluetooth tehnologiju kako bi se povezale s vašim pametnim telefonom, tabletom ili bilo kojim drugim uređajem koji podržava Bluetooth. To omogućava slobodu kretanja bez zamornih žica i osigurava da se možete udaljiti od izvora zvuka bez gubitka kvalitete zvuka.

Redmi Buds 4 dolaze s kvalitetnim zvučnicima koji pružaju jasan i uravnotežen zvuk. Bez obzira na to jeste li ljubitelj basa, srednjih tonova ili visokih tonova, ove slušalice pružaju bogat zvučni doživljaj. Također imaju ugrađeni mikrofon koji vam omogućuje hands-free pozive i glasovne naredbe, bez potrebe za vađenjem telefona iz džepa.

Još jedna sjajna značajka Redmi Buds 4 je dugotrajna baterija. Sa samo jednim punjenjem, možete uživati u satima neprekidnog slušanja glazbe ili razgovora. Također, kutija za punjenje slušalica djeluje kao prijenosni punjač, omogućavajući vam dodatna punjenja dok ste u pokretu. To je vrlo praktično i osigurava da vaše slušalice budu spremne za upotrebu u svakom trenutku.

Brand

Xiaomi

Garancija

12 mjeseci

Bluetooth

5.2

Boja

Bijela

Brend (marka)

Xiaomi

Vrijeme punjenja

2 sata

Vrijeme korištenja

6 sati

Slusalice Redmi Buds 4 White
89,00 KM

13 na zalihi