Samsung predstavlja svoju novu seriju tableta, koja pruža visokokvalitetnu tehnologiju i moderan dizajn prilagođen potrebama savremenog korisnika.

Svaki tablet iz ove serije ima impresivan ekran od 10,5 inča, koji omogućava jasan prikaz slika i tekstualnih informacija. Samsung X210 Galaxy Tab A9+ ima moćan procesor i veliku memoriju, što omogućava nesmetano izvršavanje svih aplikacija. Ugrađena interna memorija je 64 GB, proširiva do 512 GB pomoću microSD kartice.

Samsung X210 Galaxy Tab A9+ ima moćnu bateriju od 7040 mAh koja traje cijeli dan i omogućava vam korištenje tableta bez potrebe za punjenjem.

Kada je kamera u pitanju, Samsung X210 Galaxy Tab A9+ ima zadnju kameru od 8 MP i prednju od 5 MP, što omogućava visokokvalitetne video pozive i selfije.

Samsung X210 Galaxy Tab A9+ ima visok nivo sigurnosti, sa opcijama za otključavanje kao što su PIN kod, otisak prsta ili prepoznavanje lica. Takođe ima Wi-Fi i Bluetooth vezu za povezivanje sa drugim uređajima.

Ovaj tablet je izuzetno praktičan za upotrebu kod kuće, na putovanju ili u poslovnom okruženju. Samsung je dizajnirao ovaj tablet kako bi zadovoljio potrebe korisnika, s naglaskom na tehnološke karakteristike i funkcionalnosti koje će poboljšati vaše svakodnevno iskustvo korištenja. U odjeljku sa specifikacijama na web stranici možete unijeti detaljnije tehničke karakteristike, kao što su brzina procesora, RAM memorija, rezolucija ekrana i drugo.

Brand

Samsung

Procesor

Octa-core

RAM (GB)

4GB

Pohrana (GB)

64GB

Kamera (MP)

8MP + 5MP

Garancija

12 mjeseci

Displej

LCD

Baterija (mAh)

7040 mAh

Sistem (OS)

Android

Veličina ekrana (inch)

11"

Rezolucija (px)

1200 x 1920

Boja

Siva

Punjenje (W)

15W

Brend (marka)

Samsung

Model tableta

Samsung galaxy tab A9

Samsung X210 Galaxy Tab A9+ 11.0 WiFi 4GB 64GB Silver
440,00 KM

10 na zalihi