Xiaomi predstavlja svoju novu seriju pametnih satova, koja nudi vrhunsku tehnologiju, moderni dizajn i funkcije prilagođene potrebama modernog korisnika.

Svaki sat iz ove serije dolazi s inovativnim značajkama koje omogućavaju korisniku da u potpunosti iskoristi njegov potencijal. Ovi pametni satovi dolaze s veličinom zaslona od 1,83 inča, što omogućuje jasno prikazivanje obavijesti i drugih informacija, sa rezolucijom ekrana od 240 x 280 piksela.

Xiaomi Redmi Watch 3 Active  ima snažnu bateriju od 289 mAh koja omogućuje koristenje baterije do 10 dana bez potrebe za punjenjem, što je izuzetno praktično za osobe koje su stalno u pokretu.

Kada je u pitanju praćenje aktivnosti, Xiaomi Redmi Watch 3 Active  ima brojne senzore koji prate korisnikove korake, otkucaje srca, količinu potrošenih kalorija, kao i kvalitetu sna. Također ima mogućnost praćenja sportskih aktivnosti, poput trčanja, hodanja, plivanja, biciklizma i drugih.

Xiaomi Redmi Watch 3 Active  ima zaštitu zaslona, otpornost na vodu i prašinu, te podržava bežično punjenje. Korisnici također mogu koristiti vlastite preferirane metode otključavanja sata, kao što su PIN koda ili prepoznavanje glasa.

Brand

Xiaomi

Garancija

12 mjeseci

Displej

LCD

Baterija (mAh)

289mAh

Sistem (OS)

Android 6.0 ili ios 12.0 i Više

Veličina ekrana (inch)

1.83”

Pozivi/Poruke

Uz mogucnost poziva

Rezolucija (px)

240×280 piksela

Trajanje baterije

do 12 dana

Funkcije

Senzor otkucaja srca (sa senzorom kiseonika u krvi), akcelerometar

Xiaomi Redmi Watch 3 Active Black BT poziv
89,00 KM

124 na zalihi