Xiaomi predstavlja svoju novu seriju pametnih satova, koja nudi vrhunsku tehnologiju, moderni dizajn i funkcije prilagođene potrebama modernog korisnika.

Svaki sat iz ove serije dolazi s inovativnim značajkama koje omogućavaju korisniku da u potpunosti iskoristi njegov potencijal. Ovi pametni satovi dolaze s veličinom zaslona od 1,55 inča, što omogućuje jasno prikazivanje obavijesti i drugih informacija, sa rezolucijom ekrana od 320 x 360 piksela.

Xiaomi Redmi Watch 2  ima snažnu bateriju od 262 mAh koja omogućuje koristenje baterije do 10 dana bez potrebe za punjenjem, što je izuzetno praktično za osobe koje su stalno u pokretu.

Kada je u pitanju praćenje aktivnosti, Xiaomi Redmi Watch 2  ima brojne senzore koji prate korisnikove korake, otkucaje srca, količinu potrošenih kalorija, kao i kvalitetu sna. Također ima mogućnost praćenja sportskih aktivnosti, poput trčanja, hodanja, plivanja, biciklizma i drugih.

Xiaomi Redmi Watch 2  ima zaštitu zaslona, otpornost na vodu i prašinu, te podržava bežično punjenje. Korisnici također mogu koristiti vlastite preferirane metode otključavanja sata, kao što su PIN koda ili prepoznavanje glasa.

Brand

Xiaomi

Garancija

12 mjeseci

Displej

LCD

Baterija (mAh)

262mAh

Sistem (OS)

Android 6.0 ili više iOS 10.0 ili više

Veličina ekrana (inch)

1.55''

Pozivi/Poruke

Notifikacije

Rezolucija (px)

320*360 piksela

Trajanje baterije

do 10 dana

Funkcije

Optički senzor otkucaja srca, akcelerometar, žiroskop, elektronski kompasGPS/GLONASS/Galileo/BeiDou

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Blue
120,00 KM

1 na zalihi