Xiaomi predstavlja svoju novu seriju tableta, koja pruža visokokvalitetnu tehnologiju i moderan dizajn prilagođen potrebama savremenog korisnika.

Svaki tablet iz ove serije ima impresivan ekran od 11 inča, koji omogućava jasan prikaz slika i tekstualnih informacija. Xiaomi Redmi Pad ima moćan procesor i veliku memoriju, što omogućava nesmetano izvršavanje svih aplikacija. Ugrađena interna memorija je 128 GB, proširiva do 512 GB pomoću microSD kartice.

Xiaomi Redmi Pad ima moćnu bateriju od 8840 mAh koja traje cijeli dan i omogućava vam korištenje tableta bez potrebe za punjenjem.

Kada je kamera u pitanju, Xiaomi Redmi Pad ima zadnju kameru od 13 MP i prednju od 8 MP, što omogućava visokokvalitetne video pozive i selfije.

Xiaomi Redmi Pad ima visok nivo sigurnosti, sa opcijama za otključavanje kao što su PIN kod, otisak prsta ili prepoznavanje lica. Takođe ima Wi-Fi i Bluetooth vezu za povezivanje sa drugim uređajima.

Ovaj tablet je izuzetno praktičan za upotrebu kod kuće, na putovanju ili u poslovnom okruženju. Xiaomi je dizajnirao ovaj tablet kako bi zadovoljio potrebe korisnika, s naglaskom na tehnološke karakteristike i funkcionalnosti koje će poboljšati vaše svakodnevno iskustvo korištenja. U odjeljku sa specifikacijama na web stranici možete unijeti detaljnije tehničke karakteristike, kao što su brzina procesora, RAM memorija, rezolucija ekrana i drugo.

Brand

Xiaomi

Procesor

Octa-core

RAM (GB)

8GB

Pohrana (GB)

128GB

Kamera (MP)

13MP + 8MP

Garancija

12 mjeseci

Displej

LCD

Baterija (mAh)

8840 mAh

Sistem (OS)

Android

Veličina ekrana (inch)

11"

Rezolucija (px)

1800 x 2880

Boja

Ostalo

Punjenje (W)

33W

Brend (marka)

Xiaomi

Model tableta

Xiaomi pad 6

Xiaomi Pad 6 8GB 128GB Gravity Gray EU
761,00 KM

1 na zalihi