Mi Router 4A Gigabit Edition ima jedan gigabitni WAN port i 2 gigabitna LAN porta, lako postiže mrežne brzine od 100 Mbps i više. U poređenju sa portovima od 100 megabita, ovo vam omogućava da bolje iskoristite svaki megabit propusnog opsega.Sadrži dvojezgrene četverostruke procesore s jednom jezgrom do 880 MHz za moćne performanse koje lako podržavaju gigabitne mrežne portove i gigabitni dual-band Wi-Fi prijenos podataka za lakše online iskustvo.

Dvostruki istovremeni opseg, 2,4 GHz i 5 GHz, ne stvaraju smetnje i nude brzine bežične veze do 1167 Mbps. Opseg od 2,4 GHz emituje na veće udaljenosti za bolju pokrivenost i bolje performanse kroz zidove; Opseg od 5 GHz koristi tehnologiju 802.11ac za smanjenje smetnji i povećanje brzine veze, za lakše iskustvo pri gledanju HD video zapisa i igranju online igrica.frekventni opseg od 5 GHz podržava kod parnosti niske gustine (LDPC) za ispravljanje grešaka. Ovo smanjuje smetnje tokom prenosa podataka i značajno povećava pokrivenost Wi-Fi signalom za efikasniji prenos podataka.

Aplikacija Mi WiFi uključuje korisne funkcije kao što su Wi-Fi optimizacija i zaštita od hakovanja, a omogućava vam da lako upravljate svojim ruterom i svim povezanim uređajima, tako da ih možete daljinski kontrolirati s bilo kojeg mjesta.

Brand

Xiaomi

Garancija

12 mjeseci

Boja

Bijela

Brend (marka)

Xiaomi

Broj portova

3

Xiaomi Mi Router 4A Giga Version Bijeli
103,00 KM

18 na zalihi