Xiaomi Mi Electric Shaver je električni brijač proizveden od strane Xiaomi-ja, poznatog kineskog tehnološkog branda. Ovaj brijač namijenjen je muškarcima i nudi praktično i učinkovito brijanje bez potrebe za klasičnom britvicom i pjenom. Evo nekoliko ključnih značajki koje su često povezane s ovim modelom:

Dizajn: Xiaomi Mi Electric Shaver ima moderan i ergonomski dizajn koji pruža ugodno rukovanje i precizno brijanje. Obično je lagane težine i jednostavan za upotrebu.

Rotirajuće glave: Ovaj električni brijač obično dolazi s rotirajućim glavama koje se prilagođavaju konturama lica kako bi osigurale glatko i učinkovito brijanje, bez obzira na oblik lica.

Suho i mokro brijanje: Većina Xiaomi Mi Electric Shaver modela nudi mogućnost suhog i mokrog brijanja. To znači da ga možete koristiti samo za suho brijanje ili ga koristiti s pjenom ili gelom za mokro brijanje, što pruža dodatnu udobnost i osigurava glatku kožu.

Snaga i trajanje baterije: Xiaomi Mi Electric Shaver obično dolazi s pouzdanom baterijom koja omogućuje dulje vrijeme korištenja između punjenja. Neki modeli imaju mogućnost brzog punjenja kako biste brzo dobili dovoljno energije za jedno brijanje.

Jednostavno održavanje: Održavanje Xiaomi Mi Electric Shavera obično je jednostavno. Glave brijača mogu se lako ukloniti i očistiti, a mnogi modeli dolaze s četkicom za čišćenje.

Brand

Xiaomi

Baterija (mAh)

700 mAh

Boja

Crna

Brend (marka)

Xiaomi

Xiaomi Mi Electric Shaver S700 – elektricni brijac
232,00 KM

5 na zalihi