Haylou GT7 ima kompozitnu vibrirajuću dijafragmatsku zavojnicu i AAC audio kodek koji hvata više detalja zvuka i pruža odličnu kvalitetu zvuka. Režim za igranje igrica sa niskom latencijom koji poboljšava ugođaj sadržaja zajedno sa dual-master komunikacijom koja osigurava stabilnu konekciju u svakom trenutku. 

Napredni Bluetooth 5.2 čip integrira prednosti kao što su efikasan prijenos, ultra niska potrošnja energije i manje primjetni zvukovi iz pozadine, tako da pozivi ostaju bez smetnje i prekida.

Ove slušalice podržavaju i Stereo i Mono režim rada i dual-channel tehnologiju za komunikaciju. Obe slušalice se mogu koristiti i zasebno jer imaju dva nezavisna čipa. AI call poništavanje buke zahvaljujući DNN algoritmu koji simulira ljudski slušni sistem i precizno kupi glasove ljudi, dok u isto vrijeme efektivno smanjuje zvukove u pozadini iz okoline.

Mogu se koristiti do 20h nakon jednog punjenja sa kutijicom za punjenje(kapacitet 310mAh), ali i bez kutijice mogu da traju do 5 sati(slušalice imaju kapacitet baterije 35mAh).

Imaju ergonomičan dizajn kako bi se savršeno uklopile sa svakim oblikom uha. Smart Touch Control intuitivno služi za mijenjanje pjesama, odgovaranje na pozive i završavanje poziva, te pozivanje glasovnog asistenta. Slušalice su kompatibilne sa Android i iOS platformama i uređajima, te imaju Type-C sučelje za punjenje.

Brand

Xiaomi

Baterija (mAh)

310mAh

Bluetooth

5.2

Pozivi/Poruke

Da

Haylou GT7 Neo Bluetooth Black
50,00 KM

100 na zalihi