Xiaomi Curved Monitor je impresivan monitor dizajniran za pružanje izvanrednog vizualnog iskustva. Sa zakrivljenim ekranom, ovaj monitor pruža širi vidni kut i poboljšanu imerzivnost, što je posebno pogodno za gaming, gledanje filmova i multitasking.

Xiaomi Curved Monitor ima visoku razlučivost i oštar prikaz s bogatim bojama i detaljima. Zahvaljujući tehnologijama kao što su HDR (High Dynamic Range) i širok spektar boja, ovaj monitor pruža živopisne i realistične slike. Bez obzira jeste li zaljubljenik u igre, dizajner ili samo korisnik koji želi uživati u kvalitetnom prikazu, Xiaomi Curved Monitor će vam pružiti zadovoljavajuće iskustvo.

Ovaj monitor također može imati brz odzivni vremena i visoku stopu osvježavanja, što je posebno važno za gaming. Brzi prikaz slike smanjuje zamućenje pokreta i osigurava glatkoću akcije na ekranu, što vam omogućuje da uživate u igrama s manje trzaja i prekida.

Dizajn Xiaomi Curved Monitora je moderan i elegantan, prilagođen minimalističkom stilu. Tanki okvir oko ekrana maksimizira prostor za prikazivanje sadržaja, a postolje može biti stabilno i pružiti prilagodljive mogućnosti nagiba i podešavanja visine.

Povezivost je također važan aspekt ovog monitora. Moguće je da Xiaomi Curved Monitor ima različite priključke poput HDMI, DisplayPort i USB priključaka, omogućavajući vam da ga povežete s raznim uređajima poput računala, igraćih konzola ili drugih perifernih uređaja.

Brand

Xiaomi

Garancija

12 mjeseci

Veličina ekrana (inch)

30"

Brzina osvježavanja (Hz)

200Hz

Rezolucija (px)

2560 × 1080

Boja

Crna

Brend (marka)

Xiaomi

Xiaomi Curved Gaming Monitor 30 EU
540,00 KM

25 na zalihi