Xiaomi Robot Vacuum X10 je vrhunski robotski usisavač koji je dizajniran da olakša čišćenje vašeg doma. Ovaj pametni usisavač ima niz naprednih funkcija koje će vam pomoći da održavate čist i uredan prostor.

Xiaomi Robot Vacuum X10 koristi naprednu tehnologiju snimanja karti kako bi stvorio detaljan plan vašeg doma i precizno navigirao kroz prostorije. Možete postaviti virtuelne barijere ili odrediti specifična područja koja treba posebno očistiti putem aplikacije na pametnom telefonu.

Opremljen je snažnim usisnim motorom koji pruža snažno usisavanje, što omogućava uklanjanje prašine, dlaka kućnih ljubimaca i drugih nečistoća s različitih podnih površina. Također ima mogućnost prepoznavanja tepiha i automatsko povećanje snage usisavanja za dubinsko čišćenje.

Xiaomi Robot Vacuum X10 ima i mogućnost mokrog čišćenja s integriranim spremnikom za vodu. To znači da može brisati podove dok usisava, ostavljajući ih čistim i sjajnim.

Jedna od izvanrednih značajki ovog robotskog usisavača je i njegova mogućnost povezivanja s pametnim kućnim sustavom. Možete ga upravljati putem aplikacije na svom pametnom telefonu, postaviti raspored čišćenja, pristupiti povijesti čišćenja i još mnogo toga.

Brand

Xiaomi

Garancija

12 mjeseci

Baterija (mAh)

5200mAh

Snaga usisavanja (Pa)

4000Pa

Spremnik za vodu

200ml

Boja

Bijela

Punjenje (W)

6 sati

Funkcije

Zaštita od pada u slučaju koraka, Uočite prepreke za usporavanje, Pametno čišćenje ivica, Upravljanje mapama

Brend (marka)

Xiaomi

Usisivac Xiaomi Robot Vacuum X10
720,00 KM

30 na zalihi