Sa optimiziranim usisnim kanalom, usisni kapacitet Q7 MAX robotskog usisavača s funkcijom mokrog brisanja poda je poboljšan na 4200 Pa, što je više nego dvostruko više od usisne snage S5 Max. Čvrsta gumena četka povećava izdržljivost i poboljšava otpornost na zapetljavanje kose. Roborock koristi pametnu LiDAR 3.0 navigaciju za učinkovitu navigaciju u vašem domu i crta tlocrtnu kartu pomoću laserske tehnologije na vašem pametnom telefonu. To vam omogućuje da odaberete određena područja koja usisavač ne bi trebao čistiti i gdje može čistiti.

Mapiranje na više razina i kontinuirano čišćenje: Roborock robotski usisavač s funkcijom brisanja može skenirati i pohraniti do 4 različita tlocrta – savršeno za višespratnice ili višesobne stanove. Duže trajanje baterije podržava do 180 minuta rada za više čišćenja. 2u1 brisanje i usisavanje: Opremljen kutijom za prašinu od 470 ml i spremnikom za vodu od 350 ml, usisavač Q7 MAX može istovremeno brisati i usisavati.

Elektronski spremnik za vodu održava krpu vlažnom tijekom čišćenja i može podesiti protok vode. Stalni pritisak od 300 g osigurava učinkovito brisanje tijekom cijelog čišćenja i osigurava temeljito čist i uredan dom. Q7 MAX inteligentno nastavlja čišćenje nakon automatskog punjenja. Aplikacija Roborock Smart radi s uređajima za glasovnu kontrolu Alexa i Google Assistantom za praćenje, zakazivanje, ažuriranja statusa, metode čišćenja, status dodatne opreme i još mnogo toga.

Brand

Xiaomi

Garancija

12 mjeseci

Baterija (mAh)

5200 mAh

Snaga usisavanja (Pa)

4200 Pa

Spremnik za vodu

350 ml

Spremnik za prasinu

470 ml

Usisivac Roborock Q7 Black
1.065,00 KM

1 na zalihi