Mehanička USB tastatura za igre

Rebeltec Liberator je tastatura pune veličine sa svim slovima i funkcijama, koja vam omogućava da nikada ne propustite nijednu kontrolu i uživate u potpunom iskustvu igranja.

Lagana

Liberator je težak 89 g što ga čini nevjerovatno laganim, ali čvrstim jer ima ojačanu aluminijsku konstrukciju. To ga čini izdržljivim tokom igranja igara, osiguravajući da ne klizi, ne pomiče se i da nije slabašan. Patrol je dovršen luksuznim tonom kako bi izgledao sjajno u vašoj postavci, a istovremeno osigurava da je vaša kontrola igre na mjestu.

LED pozadinsko osvetljenje raspoloženja

Patrol tastatura ima pozadinsko osvjetljenje koje ima mogućnost izražavanja raspona boja kako bi se savršeno slagale s vašim igračkim postavkama bez obzira na dizajn. Ovo također postavlja raspoloženje za igranje kako biste bili psihički spremni za najbolje iskustvo igranja.

8 multimedijskih tastera

Za dodatnu pogodnost, Patrol Keyboard ima 8 multimedijalnih tipki tako da možete kontrolirati jačinu zvuka, pauzirati, premotavati i još mnogo toga unutar jedne instance. Ovo je vrhunska tastatura za igre.

Brand

Rebeltec

Garancija

12 mjeseci

Boja

Crna

Funkcije

10 efekata + 10 načina rada prilagođenih pojedinačnim igrama

Brend (marka)

Rebeltec

Tastatura Rebeltec Liberator wired mechanical game keyboard
79,00 KM

2 na zalihi