Redmi Buds 4 Pro je certificiran od strane Hi-Res Audio Wireless i podržava LDAC audio kodek pri brzinama prijenosa do 990 kbps, kao i audio rezolucije od 96 kHz/24 bita i više. Redmi Buds 4 Pro ima potpuno novi sistem dvostrukog dinamičkog drajvera, koji se sastoji od dijafragme od legure aluminijuma od 10 mm i dijafragme od titanijuma od 6 mm za visoke frekvencije. Zajedno, dva drajvera se kombinuju kako bi dali kristalno čiste visoke tonove i bogat bas u širokom spektru žanrova.

Redmi Buds 4 Pro ima potpuno novi impresivni zvučni sistem, koji koristi Xiaomi vlasnički HRTF algoritam zvuka za simulaciju zvuka iz stvarnog života i pruža zaista impresivno iskustvo pri gledanju videa, kompatibilno s različitim izvorima zvuka i uređajima za reprodukciju. Slušalice mogu smanjiti buku do 43 dB, blokirajući do 99,3% spoljašnje buke*, omogućavajući vam da uživate u muzici u miru i tišini.

Svaka slušalica ima ugrađeni metalni štitnik od vjetra za efikasno smanjenje buke vjetra, kao i vlasnički algoritam za smanjenje buke vjetra koji se automatski uključuje kada vjetar dostigne određenu brzinu tako da možete uživati u aktivnostima na otvorenom bez ometanja. 

Brand

Xiaomi

Garancija

12 mjeseci

Bluetooth

5.3

Boja

Crna

Brend (marka)

Xiaomi

Vrijeme punjenja

1 sat

Vrijeme korištenja

9 sati

Slusalice Redmi Buds 4 Pro Black
157,00 KM

6 na zalihi