Slusalice Redmi Buds 4 Active

Dinamički drajver od 12 mm je čak i veći nego ranije. Uz stručno podešavanje Xiaomi Acoustic Lab-a, pruža poboljšane basove i pojačanu akustiku, pružajući ugodno iskustvo slušanja za korisnike širom svijeta. Svaka slušalica je opremljena mikrofonom visoke osjetljivosti koji ublažava prekide pozadinske buke, osiguravajući optimalnu jasnoću govora za efikasnu komunikaciju čak i u bučnim okruženjima.

Trajanje baterije slušalica traje do 5 sati sa jednim punjenjem i do 28 sati* sa prijenosnom futrolom za punjenje, tako da možete uživati u odličnoj muzici danju i noću. Brzo punjenje znači da nakon 10 minuta punjenja možete uživati u još 110 minuta slušanja*. Napravite brzu pauzu, a zatim nastavite tamo gdje ste stali na svom muzičkom putovanju.

Uz Bluetooth® 5.3, možete lako pokrenuti način rada s malim kašnjenjem za impresivno iskustvo igranja s izuzetnom preciznošću. Osigurava da ne propustite nijedan ključni trenutak u igri i omogućava vam da je efikasno kontrolirate s preciznošću. Slušalice sada imaju elegantan i profesionalan strukturalni dizajn koji je prošao IPX4* test vodootpornosti. Bilo da idete napolje ili idete u teretanu i znojite se, budite sigurni da će uvijek biti u toku sa zadatkom.

Brand

Xiaomi

Garancija

12 mjeseci

Bluetooth

5.3

Boja

Crna

Brend (marka)

Xiaomi

Vrijeme punjenja

2 sata

Vrijeme korištenja

5 sati

Slusalice Redmi Buds 4 Active Black EU
45,00 KM

58 na zalihi