Samsung Galaxy Tab S9 FE

Predstavlja svoju novu seriju tableta, koja pruža visokokvalitetnu tehnologiju i moderan dizajn prilagođen potrebama savremenog korisnika.

Svaki tablet iz ove serije ima impresivan ekran od 10.9 inča, koji omogućava jasan prikaz slika i tekstualnih informacija. Galaxy Tab S9 FE ima moćan procesor i veliku memoriju, što omogućava nesmetano izvršavanje svih aplikacija. Ugrađena interna memorija je 128 GB, proširiva do 512 GB pomoću microSD kartice.

Galaxy Tab S9 FE ima moćnu bateriju od 8000 mAh koja traje cijeli dan i omogućava vam korištenje tableta bez potrebe za punjenjem.

Kada je kamera u pitanju, Tab S9 FE ima zadnju kameru od 8 MP i prednju od 12 MP, što omogućava visokokvalitetne video pozive i selfije.

Tab S9 FE ima visok nivo sigurnosti, sa opcijama za otključavanje kao što su PIN kod, otisak prsta ili prepoznavanje lica. Takođe ima Wi-Fi i Bluetooth vezu za povezivanje sa drugim uređajima.

Samsung Galaxy Tab S9 FE je izuzetno praktičan za upotrebu kod kuće, na putovanju ili u poslovnom okruženju. Xiaomi je dizajnirao ovaj tablet kako bi zadovoljio potrebe korisnika, s naglaskom na tehnološke karakteristike i funkcionalnosti koje će poboljšati vaše svakodnevno iskustvo korištenja. U odjeljku sa specifikacijama na web stranici možete unijeti detaljnije tehničke karakteristike, kao što su brzina procesora, RAM memorija, rezolucija ekrana i drugo.

Brand

Samsung

Procesor

Octa-core

RAM (GB)

6GB

Pohrana (GB)

128GB

Kamera (MP)

8MP + 12MP

Displej

LCD

Baterija (mAh)

8000 mAh

Sistem (OS)

Android

Veličina ekrana (inch)

10.9"

Rezolucija (px)

1440 x 2304

Punjenje (W)

45W

Samsung X510 Galaxy Tab S9 FE 10.9 WiFi 6GB 128GB Silver
950,00 KM

1 na zalihi