Samsung predstavlja svoju novu seriju tableta, koja pruža visokokvalitetnu tehnologiju i moderan dizajn prilagođen potrebama savremenog korisnika.

Svaki tablet iz ove serije ima impresivan ekran od 8,7 inča, koji omogućava jasan prikaz slika i tekstualnih informacija. Samsung X115 Galaxy Tab A9 ima moćan procesor i veliku memoriju, što omogućava nesmetano izvršavanje svih aplikacija. Ugrađena interna memorija je 64 GB, proširiva do 512 GB pomoću microSD kartice.

Samsung X115 Galaxy Tab A9 ima moćnu bateriju od 5100 mAh koja traje cijeli dan i omogućava vam korištenje tableta bez potrebe za punjenjem.

Kada je kamera u pitanju, Samsung X115 Galaxy Tab A9 ima zadnju kameru od 8 MP i prednju od 2 MP, što omogućava visokokvalitetne video pozive i selfije.

Samsung X115 Galaxy Tab A9 ima visok nivo sigurnosti, sa opcijama za otključavanje kao što su PIN kod, otisak prsta ili prepoznavanje lica. Takođe ima Wi-Fi i Bluetooth vezu za povezivanje sa drugim uređajima.

Ovaj tablet je izuzetno praktičan za upotrebu kod kuće, na putovanju ili u poslovnom okruženju. Samsung je dizajnirao ovaj tablet kako bi zadovoljio potrebe korisnika, s naglaskom na tehnološke karakteristike i funkcionalnosti koje će poboljšati vaše svakodnevno iskustvo korištenja. U odjeljku sa specifikacijama na web stranici možete unijeti detaljnije tehničke karakteristike, kao što su brzina procesora, RAM memorija, rezolucija ekrana i drugo.

Brand

Samsung

Procesor

Octa-core

RAM (GB)

4GB

Pohrana (GB)

64GB

Kamera (MP)

8MP + 2MP

Garancija

12 mjeseci

Displej

LCD

Baterija (mAh)

5100 mAh

Sistem (OS)

Android

Veličina ekrana (inch)

8.7"

Rezolucija (px)

800 x 1340

Boja

Plava

Punjenje (W)

15W

Brend (marka)

Samsung

Model tableta

Samsung galaxy tab A9

Samsung X115 Galaxy Tab A9 8.7 LTE 4GB 64GB Blue
330,00 KM

1 na zalihi