Samsung predstavlja svoju novu seriju mobilnih telefona, koja nudi vrhunsku tehnologiju, moderni dizajn i funkcije prilagođene potrebama modernog korisnika.

Svaki telefon iz ove serije dolazi s inovativnim značajkama koje omogućavaju korisniku da u potpunosti iskoristi njegov potencijal. Ovi mobilni telefoni imaju veličinu ekrana od 6,8 inča, što omogućuje ugodno gledanje video zapisa i fotografija.

Samsung Galaxy S23 Ultra ima snažan procesor i veliku memoriju, što omogućuje glatko izvođenje svih aplikacija. Pohranjivanje datoteka nikada nije bilo lakše, jer ovi mobilni telefoni dolaze s velikom internom memorijom od 256 GB, proširivom do 1 TB pomoću microSD kartice.

Samsung Galaxy S23 Ultra  ima snažnu bateriju od 5000 mAh koja omogućuje cijelodnevno korištenje bez potrebe za punjenjem, što je izuzetno praktično za osobe koje su stalno u pokretu.

Kada je u pitanju kamera, Samsung Galaxy S23 Ultra  ima zadnju kameru od 200 MP, te prednju kameru od 12 MP, koja omogućava izuzetno kvalitetne fotografije i video zapise.

Samsung Galaxy S23 Ultra  također ima zaštitu zaslona, otpornost na vodu i prašinu, te podržava bežično punjenje. Korisnici također mogu koristiti vlastite preferirane metode otključavanja telefona, kao što su otisak prsta ili prepoznavanje lica.

Ukratko, mobilni telefoni iz ove serije idealni su za korisnike koji traže visoku razinu tehnologije i dizajna, kao i praktičnost i mogućnost da koriste uređaj cijeli dan bez potrebe za punjenjem.

Brand

Samsung

Procesor

Octa-core

RAM (GB)

12GB

Pohrana (GB)

256GB

Kamera (MP)

200MP + 12MP

Garancija

24 mjeseca

Displej

AMOLED

Baterija (mAh)

5000 mAh

Sistem (OS)

Android

Veličina ekrana (inch)

6.8"

Rezolucija (px)

1440 x 3088

Model telefona

Samsung galaxy S23 ultra

Boja

Zelena

Punjenje (W)

45W

Brend (marka)

Samsung

Samsung S918 Galaxy S23 Ultra 12GB 256GB Green noeu
Original price was: 2.250,00 KM.Current price is: 2.025,00 KM.

2 na zalihi