Samsung predstavlja svoju novu seriju mobilnih telefona, koja nudi vrhunsku tehnologiju, moderni dizajn i funkcije prilagođene potrebama modernog korisnika.

Svaki telefon iz ove serije dolazi s inovativnim značajkama koje omogućavaju korisniku da u potpunosti iskoristi njegov potencijal. Ovi mobilni telefoni imaju veličinu ekrana od 6,6 inča, što omogućuje ugodno gledanje video zapisa i fotografija.

Samsung Galaxy A34  ima snažan procesor i veliku memoriju, što omogućuje glatko izvođenje svih aplikacija. Pohranjivanje datoteka nikada nije bilo lakše, jer ovi mobilni telefoni dolaze s velikom internom memorijom od 256 GB, proširivom do 1 TB pomoću microSD kartice.

Samsung Galaxy A34  ima snažnu bateriju od 5000 mAh koja omogućuje cijelodnevno korištenje bez potrebe za punjenjem, što je izuzetno praktično za osobe koje su stalno u pokretu.

Kada je u pitanju kamera, Samsung Galaxy A34 ima zadnju kameru od 48 MP, te prednju kameru od 13 MP, koja omogućava izuzetno kvalitetne fotografije i video zapise.

Samsung Galaxy A34  također ima zaštitu zaslona, otpornost na vodu i prašinu, te podržava bežično punjenje. Korisnici također mogu koristiti vlastite preferirane metode otključavanja telefona, kao što su otisak prsta ili prepoznavanje lica.

Ukratko, mobilni telefoni iz ove serije idealni su za korisnike koji traže visoku razinu tehnologije i dizajna, kao i praktičnost i mogućnost da koriste uređaj cijeli dan bez potrebe za punjenjem.

Brand

Samsung

Procesor

Octa-core

RAM (GB)

8GB

Pohrana (GB)

256GB

Kamera (MP)

48MP + 13MP

Displej

AMOLED

Baterija (mAh)

5000 mAh

Sistem (OS)

Android

Veličina ekrana (inch)

6.6"

Rezolucija (px)

1080 x 2340

Punjenje (W)

25W

Samsung A346 Galaxy A34 8GB 256GB Silver noeu
657,00 KM

10 na zalihi